Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Prognoze

Ljubavni horoskop Bik

Povremeno kao da Vam nedostaje optimizam, ali ne i potreba za romantikom ili avanturističkim doživljajima. Zahvaljujući domišljenosti uspevate da osvojite nečiju emotivnu pažnju i pronalazite efikasno rešenje za svoje dileme. Izbegavajte konfliktne situacije sa bliskom osobom, kako biste sačuvali dragocenu energiju i psihološku ravnotežu. Ljubavni nesporazumi koji uzburkavaju Vaš partnerski odnos nisu porazni, ali zahtevaju veliko strpljenje i zajedničko uvažavanje. Godi Vam interesovanje, komplimenti ili pažnja koju dobijate u društvu suprotnog pola. Imate predosećaj da Vam predstoji nova ljubavna romansa ili zanimljivi emotivni susreti. U skladu sa svojim temperamentom, delujete vrlo izazovno i neodoljivo. Neko u Vama podstiče emotivni zanos i inspiraciju, uživate u saznanju da Vas drugi vide kao privlačnu ili šarmantnu osobu. 
Asteroidi Nostalgija, Amor i Fortuna u konjukciji sa Marsom za vaš znak  mogu značiti tajne sms poruke sa nekim ko nije slobodan, sa kim ćete želeti da ostvarite dobru komunikaciju ali pazite se. Neko na položaju ili poznat u javnosti, oličen u simbolici Erosa iz Vodolje, donosi romansu sa Lavom koji će vam biti prilično nejasan. Vaga bi mogla takođe biti vaš izbor, naročito septembarska, zbog prisustva asteroida Karme u tom znaku gde je i asteroid Harmonija zbog čega biste mogli naći razumevanje od strane nekog koga poznajete preko posla.Rođeni pred kraj znaka pod uticajem su asteroida Lust ( požuda) iz petog astrološkog polja ljubavi u kome se nalazi i asetroid Angel ( anđeo) i verovatno imate veliku potrebu da idelizujete osobu koja vam je draga.
Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 4, 5, 6, 7, 9, 11. i 13. februar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa Ovnom, Vagom, Strelcem, Vodolijom i Ribama. Budite oprezniji: 2, 3, 8, 10, 12, 14. i 15. februara. Izbegavajte konflikte sa Rakom, Lavom, Bikom, Devicom, Blizancima, Škorpionom i Jarcem.

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy