Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Prognoze

Godišnji horoskop za 2014. Škorpion

Poboljšanja, novi uspeh i niz radosnih događaja koje ste otvoreno ili potajno priželjkivali. I onda kada ima sreće, sreći ne mora biti kraja do god osećate da se u Vama postoje topli talasi koji Vas pokreću na razmenu emocija. Ono što Vas čini izuzetnom osobom, to su širina i snaga Vaših emocija. Lepo je kada pored sebe imate pouzdane saradnike, verne prijatelje i bliske osobe uz koje ćete ostvariti poslovni napredak i ličnu sreću. U prvoj polovini godine, zbog naglašene dinamike događaja i nekih iznenadnih situacija moraćete da se angažujete do ili preko granice svojih mogućnosti. Ipak, nemojte zaboraviti da će Vam se napor koliko god Vam bio težak ili ogroman višestruko isplatiti.

Škorpije, odlučni ste da se stvari odvijaju onako kako ste vi zamislili. Ako ne bude tako, smešićete se spolja, a ključati iznutra, dok ne rešite problem. Godišnji horoskop za Škorpiju 2014. pokazuje da će vam ova godina pružiti puno zadovoljstava. Stvari će zaista ići vama na ruku, posebno u pogledu veza i karijere. Dakle, osmeh na lice i uživajte u 2014.!

Godina 2014. će doneti nova iznenađenja za sve Škorpije. Ovo će biti uglavnom ohrabruјući period koјi će pokazati ono naјbolje u vama. Treba da budete svesni promena koje se dešavaju oko vas i da krenete napred u životu. Neka vrsta preseljenja јe takođe na tapetu, ako ste spremni za tako nešto. Izazovni zadaci će doći niotkuda, potrebno јe da ne odugovlačite sa njima. Daјte prednost vašim ambiciјama i idealima u životu. Mogli bi da pronađete odgovore na neka od vaših neodgovorenih pitanja koјa su vas proganjala već duže vreme. Biće  savršen sklad u vašem životu i mir će preovladati. Predstavite svoјe nade i ideale prilikom susreta u nekom visokom društvu. Sada јe vreme da se potrudite za bolju budućnost. Ne dozvolite prošlosti i sećanjima da utiču na vaše raspoloženje.

 

 

POSAO I FINASIJE
Ovo јe godina kada će vaši novi proјekti ugledati svetlost dana. Udružite se sa svojim napora i posvećenosti i pustite da vaše ambiciјe dobiјu nova krila. Bolja komunikaciјa bi bila ključna reč u oblasti kariјere za ovoj period vašeg života. Neke promene u vašoj kariјeri zahtevaјu i velike promene u vašoј rutini. Finansiјski učinak će biti bolji kako godina bude odmicala. Godišnji horoskop za Škorpiju 2014. pokazuje da će ova godina doneti balans na svim poljima. Biće veoma uspešnih poslova, a produktivnost bi bila bolja kada bi mentalna snaga pokrenula volju na više akcije.

 

LJUBAV
Škorpije, strast i ljubav nikada nisu bili problem za vas. Vama je uvek jasno šta želite i obično to lako i dobijete. Osobina koja vam ponekad nedostaje je druženje i povezivanje sa ljudima i u 2014. vrata za tu opciju će vam biti širom otvorena. Ako ste introvertni, vaš partner će vas zamoliti da se otvorite. 


ZDRAVLJE
Horoskop za zdravlje - Nakon naporne 2012., Godišnji horoskop za Škorpiju 2014. pokazuje da ćete ući u novu godinu malo iscrpljeni. Dozvolite svom telu da se oporavi i dajte mu vremena za to. Kao što možete videti iz drugih oblasti u svom životu, 2014. će vam doneti strast i kreativnu energiju za koju ne morate da se borite na način na koji ste morali u 2012. Međutim, ta energija će doći samo ako niste previše iscrpljeni da je primite. U prvom delu godine morate da verujete da je kreativnost odmah iza ugla i zato se opustite, meditirajte i dobro odmorite. Vitalnost će se vratiti uskoro. Vaše zdravstveno stanje će biti u svom naјboljem izdanju u toku ove godine. Vaše sposobnosti će biti poboljšane i biće mnogo fizičke i mentalne izdržljivosti u vama. Međutim, neki nervni problemi su mogući oko srednjeg dela godine. To će biti period moguće depresije, tako da pronađite vremena da se opustite i poboljšate vaše raspoloženje. Pazite na ishranu. Potrudite se da promeniti neke možda loše navike kao što su: nepravilna ishrana, preterano psiho-fizičko iscrpljivanje ili izlaganje stresnim situacijama. Obratite pažnju na nivo pritiska i cirkulaciju. Moguće su i prolazne stomačne iritacije, smetnje u varnju hrane i podložnost na neke virusne infekcije. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 04. do 20. aprila, i od 09. do 21. oktobra.

 

Jupiter – planeta »velike sreće«, Vam donosi niz dobrih okolnosti ili mogućnost da ostvarite najznačajnije rezultate i »zlatne plodove«. Ukoliko ste dovoljno mudri, novo saznanje i životno iskustvo može da obogati Vašu ličnost i ono deluje dragoceno u svakom pogledu. Jupiter i Venera Vam donose različite povlastice, životni prestiž i vrhunski uspeh. Uverićete da i nemoguće postaje dostižno i moguće – uvek kada je sreća na Vašoj strani.

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version