Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Prognoze

Godišnji horoskop 2013.

Horoskop za 2013. će pružiti sve neophodne uvide kako biste se pripremili za promene koje slede, i obezbediti informacije o tome kakvi dogadjaji vas čekaju u oblasti karijere, finansija, studija, emocija i zdravlja. Da li ćete se suočiti sa nekim značajnim promenama kojih biste trebali biti svesni već sada? Da li ćete uspeti da realizujete sve brižljivo satkane planove? Da li je potrebno da na vreme prepoznate neočekivane promene i spremni dočekate izazove koji su pred vama?

 

Vaš lični Godišnji horoskop za 2013.

 

Šta Vas čeka u 2013. godini?
Usponi ili padovi? Nove prilike ili izazovi? Kakve dogadjaje donosi 2013. godina? Saznajte odmah!
Čovek predlaže a Bog raspolaže - drevna je izreka. Ipak, napredovanje može biti znatno lakše ukoliko znate kakvi dogadjaji vam predstoje. Poručite odmah svoj Horoskop za 2013. i zaboravite na nespokojstvo i nervozu! Najzad bolje je biti spreman za izazove koji su pred nama, nego se nespreman suočiti sa njima, i dozvoliti da vas savladaju okolnosti!
U okviru ovog personalizovanog pouzdanog Individualnog Horoskopa za 2013. godinu dobijate pregled svih uspona i padova koji slede tokom narednih 12 meseci, i koji će vam pomoći da u ključnom trenutku donesete najbolju odluku.Odlučili ste da vladate svojim životom i detaljno planirate svoje aktivnosti. 

Želite maksimalno da iskoristite svaki povoljan trenutak, i da dobre odluke realizujete u PRAVOM času.
Želite da organizujete aktivnosti za kritične periode i loše dane.
Želite da izbegnete sve moguće negativne okolnosti.
Želite da znate šta vam donosi svaki dan u godini.
Zaboravite dnevni horoskop za vaš sunčev znak...

 

IZRADA ANALIZE JE NA OSNOVU VAŠEG LIČNOG HOROSKOPA 
Ovo NIJE štampano generičko tumačenje astrološkog programa, u okviru kog su samo pobrojana opšta tumačenja i dnevni tranziti. 
MI vam pružamo MNOGO VIŠE. Naš tim renomiranih astrologa u okviru vašeg ličnog Horoskopa za 2013. priprema:
* Vaš Personalizovani Astrološki kalendar 
* Najznačanije faze uspeha za 2013. godinu
* Životne oblasti koje su u fokusu i u kojima možete postići sjajne rezultate
* Pregled rizičnih vremenskih intervala
* Personalizovane korektivne mere kojima ćete ublažiti negativne aspekte (kristali, hromoterapija - terapija bojama, dani za post)
+ BESPLATNA telefonska konsultacija u trajanju od 10 minuta

Poslovno finansijska prognoza za 2013.
Pripremite se za sve poslovne izazove u 2013. i krenite hrabro napred!
Bilo da ste tek na početku svoje karijere ili možda na samom vrhuncu, uvid u dogadjaje koji su pred vama uvek je dobrodošao, jer pruža priliku da hrabro upravljate izazovima i prihvatite sve prilike za napredovanje na poslovnoj lestvici sa sigurnošću i samopouzdanjem.
U poslovnom svetu dobro je poznato - Vreme je Novac. A pažljivo odabran tajming je SVE što vam je potrebno za uspeh! Stoga je od izuzetnog značaja i biti dobro informisan kako biste pouzdanim planiranjem osigurali stabilno poslovanje i uspeh.
Vaš lični Biznis Horoskop za 2013. godinu je personalizovan izveštaj koji će vam omogućiti da se upoznate sa svim okolnostima koje vas očekuju u godini koja sledi, sa fokusom na vaše poslovne i finansijske potencijale.

 

Cena 5650,00 Rsd
Za poručene 3 ili više astrološke analize odobravamo dodatni popust od 20%.

Kakva će biti tvoja 2013. godina?

 

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version