Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Ljubavni horoskop

Planete u Dejvison horoskopu

Sunce u Dejvisonu predstavlja "inicijalnu kapislu" , tj. zašto su se to dvoje našli i razlog postojanja tog odnosa. Takodje predstalja ili muškarca ili stariju osobu.
Mesec u Dejvisonu predstavlja emocije koje se dele, razmena iskustava, instinkte. Takodje predstavlja ženu, suprugu ili majku u chartu.
Merkur u Dejvisonu predstavlja "iq" veze. Da li postoji razmena ideja, kakav je kvalitet komunikacije, koji su intelektualni stimulansi, a takodje predstavlja i rodjake i decu.
Venera u Dejvisonu predstavlja nivo medjusobnog privlačenja, način ispoljavanja emocija i nežnosti , takodje pokazuje nivo emotivne sigurnosti koja postoji izmedju to dvoje, a pokazuje i poverenje koji jedan prema drugom imaju i pokazuje sistem vrednovanja koji postoji medju njima.
Mars u Dejvisonu predstavlja seksualni poriv i strast koja postoji izmedju to dvoje ljudi, dinamiku odnosa, akciju, potrebu za kretanjem i delanjem, tj. on predstavlja ono što gura vezu da ide ili napred ili nazad...
Jupiter u Dejvisonu predstavlja zajedničke moralne stavove i ideje, zajednički stav o moralnim i verskim vrednostima, ali i sklonost ka "neobičnim" oblicima ispoljavanja naklonosti i ljubavnih želja u samoj vezi (kao planeta "morala" vezuje se i za sve ono što je manje moralno - paralelne veze, vanbračne aktivnosti, prevare, preljube, seksualne perverzije).
Saturn u Dejvisonu predstavlja prvenstveno strahove i "kamen spoticanja". On nam pokazuje da li u vezi postoje neke stvari ili osobe koje sprečavaju srećan odnos izmedju to dvoje ljudi. Takodje predstavlja zajedničku ideju o disciplini i organizaciji veze. On predstavlja granice koje ovo dvoje (ne)svesno postavljaju u vezi.
Uran u Dejvisonu predstavlja želju za apsolutnom slobodom, druženjem, površnim emotivnim razmenama, ali i šta bi ovo dvoje ljudi učinili kako bi odbranili svoju vezu i držali je podalje od okoline.
Neptun u Dejvisonu predstavlja sve moguće tajne. Tajne misli, tajne aktivnosti, skrivene težnje i motive. Takodje, pokazuje i stepen požrtvovanosti koji postoji izmedju ovo dvoje kako bi se veza podigla na viši nivo. Ponekad, ako je dobro aspektovan Neptun donosi "slatke laži" i sve one romantične i maštovite situacije i dogadjaje koji zaista mogu da ulepšaju odnos...
Pluton u Dejvisonu se vezuje za to u kojoj su meri oboje spremni da se uklope u okolinu i koliko su spremni da zajedničkim snagama prebrode krizu kada se pojavi.

Vladari I i VII
Svakako da položaj vladara I i VII u lošim poljima VI, VIII, XII govori o bolesti i slabosti odnosa. Dvanaesta kuća će opisati tajne koje ima osoba koja je predstavljena planetom. Druga osoba nikada jasno ne vidi osobu sa vladarem u XII, pa možemo govoriti i o aferama u vezi. Položaj jednog od vladra u VIII kući horoskopa odnosa govori o važnosti seksualne veze, ali i o dosta svađa i ljubomore u tom odnosu, dok VI govori o neravnopravnosti i osećaju skučenosti i bolesti jedne od osoba.
Ljubav je naglašena ukoliko su vladari I i VII izmenili mesta, ili je bar jedan od njih otišao u suprotnu kuću - to je aspekt ljubavi. Velika je vezanost i bliskost osobe koja je predstavljena planetom koja se našla u suprotnoj kući od svoje vladavine. Dobro je i kada su vladari I i VII u IV, budući da je to dobar znak za porodični život. Sreća, radost i deca su dominantne oblasti kada je u pitanju položaj vladara u V horoskopa.
Položaj vladara I ili VII  u III je više znak druženja nego emotivnog odnosa. Kada se jedan od vladara nađe u II govorimo o njegovoj zainteresovanosti za imovinu do koje će doći tim odnosom. Naglašenost IX, položajem vladara I ili VII govori o smislu koji se pronalazi u ovom odnosu i jakoj mentalnoj vezi. Deseta kuća ukazuje da osoba koja je predstavljena planetom odrasta kroz taj odnos. Položaji vladara I ili VII u XI opisuje odnos prijateljstva, sa manje emocija.


Venera u horoskopu odnosa
Venera je simbol ljubavi i u horoskopu odnosa predstavlja zajedničku mogućnost za ljubav. Položaj Venere u kućama umnogome opisuje prirodu veze.
Venera u I kući horoskopa odnosa je izuzetno dobra i opisuje skladnu vezu koja vodi u brak. Venera u I kući je brza i dinamična, pa možemo zaključiti da ovaj položaj daruje strasno zaljubljivanje odmah po upoznavanju.
Venera u II kući horoskopa odnosa teži materijalnoj sigurnosti, pa ako odnos to može podržati, daće stabilnost i dobar porodični život.
Venera u III kući horoskopa odnosa daje priče o ljubavi i mnogo ljubavnih izjava. Poveravanja. Ljubav na putovanjima. Ljubavna pisma, razgovori.
Venera u IV kući horoskopa odnosa lako vodi u zajednički, porodični život. Ovaj položaj naglašava bliskost i toplinu. Ljubav je temelj svega, pa može dati trajan odnos.
Venera u V kući horoskopa odnosa je vrlo srećan znak i govori o obostranoj sreći i ljubavi. Velika zaljubljenost i kasnija sreća kroz decu.
Venera u VI kući horoskopa odnosa je loš znak za ljubav i vezu. Jedino je dobro ako partnerni zajedno rade, a u svakom drugom slučaju će se osećati neravnopravnost i veza će postajati melanholična. Neophodna je emotivna žrtva za očuvanje ove veze.
Venera u VII kući horoskopa odnosa je srećna bračna priča, naročito kroz vreme. Ljubav, trajnost veze i puno zadovoljstva u odnosu.
Venera u VIII kući horoskopa odnosa govori o jakoj seksualanoj privlačnosti, ali opisuje i ljubomore i svađe. Nestabilan odnos i lako dolazi do prekida. Smrt ljubavi!
Venera u IX kući horoskopa odnosa govori najčešće o 'aferoidnoj vezi', ali može opisati i veze koje počinju u inostranstvu, zajednička putovanja ili sklapanje braka van zemlje. Ljubav koja daje smisao.
Venera u X kući horoskopa odnosa zbog naglašenosti položajem, govori o srećnoj vezi, kojom ljubav dominira. Par ima dobar javni imidž.
Venera u XI kući horoskopa odnosa govori o vezi punoj iznenađenja. Prijateljska osećanja na kojima se bazira odnos. veza se lako prekida jer ovo nije stabilno mesto za Veneru.
Venera u XII kući horoskopa odnosa često opisuje tajne veze, a nekada može govoriti i o gubicima. Sam odnos je bolji dok je tajna, a ukoliko preraste u brak, afere su izvesne.

Mesec u horoskopu odnosa
Mesec daje sposobnost da se bude blizak, pa ga kao takvog tumačimo i u horoskopu odnosa. Bliskost je osnova trajnosti, pa shvatamo da je položaj Mesec vrlo važan za svaki odnos.
Uvek je lepo videti dobar aspekt Meseca i Venere jer on govori o dubokoj bliskosti i ljubavi. Mesec je duša svakog odnosa pa je u njegovoj vlasti kvalitet, kao i trajnost Veze. Znak kuće i aspekti u kojima je Mesec opisaće odnos, a naročito zajednički život, i naravno ženu u tom odnosu, koja i jeste nosilac zajedničkog života.
Mesec i Sunce
u dobrom aspektu govore o skladu muža i žene i dobar su znak za brak. U lošem aspektu govore o komplikovanom braku i karakternom antagonizmu. Problem dominacije i sukoba.
Mesec i Merkur
u dobrom aspektu opisuju mentalnu bliskost i dobru komunikaciju. Nije jak znak za emotivne veze. U lošem aspektu govore o nerazumijevanju i nesporazumima. Nemoguća je mentalna kompatibilnost.
Mesec i Venera
u dobrom aspektu su najbolja kombinacija za duševnu blikost, osećaj pripadnosti i ljubavi. Veliko zadovoljstvo i potpuno iracionalno prepuštanje u odnosu. U lošem aspektu govore o nemogućnosti zajedničkog života. Ljubav nestaje vremenom.
Mesec i Mars
u dobrom aspektu govore o jakoj seksulanoj vezi, koja se zasniva na seksualnoj privlačnosti. Žena je strastvena. Loš aspekt govori o grubostima i svađama naročito u zajedničkom životu. Žena je gruba, a muškarac je povređuje. Svađe u kući i opasnost za život pod zajedničkim krovom.
Mesec i Jupiter
u dobrom aspektu su znak srećne veze. Donose nadu, smisao i bogaćenje. Dobar porodični život. Trajne veze, sa mogućnošću života u inostranstvu. Loš aspekt daje veće želje od mogućnosti. Neostvarene nade i očekivanja. Gubici kroz porodicu i kuću.
Mesec i Saturn
u dobrom aspektu opisuju stabilne i trajne odnose. Ovo je aspekt navike koji ne govori o bliskosti ili ljubavi Venerać samo daje trajnost jednom odnosu. Potreba za sigurnošću. Loš aspekt govori o patnji i stradanju kroz odnos. Kako počne zajednički život, stvari kreću nizbrdo. veza se umara i sigurno je vremenski ograničena.
Mesec i Uran
u dobrom aspektu govore o pozitivnim iznenađenjima kojima je odnos ispunjen. Nagle promjene na bolje. Prijateljstvo i sloboda su naglašeni u zajedničkom životu. U lošem aspektu daju gotovo siguran razvod. Žena ima potebu da se oslobodi, rušenje doma.
Mesec i Neptun
u dobrom aspektu daju idealizaciju i maštovitost. Potreba da kuća bude pored vode. Romantična veza. Loš aspekt govori o ženskom razočarenju, a nekada može opisati i nju kao narkomana ili alkoholičara.
Mesec i Pluton
u dobrom aspektu govori o dubinskoj i vrlo jakoj privlačnosti. Ovo može dati vezu do smrti. Žena je vrlo seksipilna. Loš aspekt opisuje opasnosti po ženu, a nekada govori i o mržnji koja se odnosom stvara.

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy