Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

KIGAKU

Ji Djing Heksagram 18 Ku Podizanje iz pepela

18 KU PODIZANJE IZ PEPELA
Situacija o kojoj se raspitujete, ili problem zbog kojeg ste zabrinuti, veoma je zamršena, a teškoća nije slučajna već rezultat ljudske greške – nepravilnih odluka i nepromišljenih akcija. Ipak, čovek je u stanju da raščisti gužvu isto onako kao što je u stanju da je napravi. Šteta koja je učinjena može biti popravljena. Zadatak neće biti lak, ali promišljenje odluke i mudri potezi mogu popraviti situaciju i osigurati sretan završetak. 

18 Gu Ispravljanje
Gore: GEN - planina, čvrstina
Dole: SUN - vetar, drvo

Ispravljanje. Najveći uspeh. Korisno je preći veliku vodu. Tri dana pre početka; tri dana posle početka. 

Last Updated on Sunday, 28 May 2017 07:53

Hits: 2620

Japanski kalendar Srećnih dana MAJ 2017.

srecni dani za februar

28.05. 先勝 SENSHO SE ~ Dan Rane Pobede
Sve što danas planirate da obavite započnite rano, još od jutra, kako biste osigurali uspeh. Tokom podnevnih casova su šanse za pozitivna rešenja problema sve slabije. Povoljan je dan za putovanja i razvoj saradnje.

Last Updated on Sunday, 28 May 2017 07:40

Hits: 131

Ji Djing Heksagram 12 P’i Stagnacija

12 P’I STAGNACIJA
Ovaj heksagram ukazuje na konfuznu situaciju, u kojoj stvari nisu onakve kakve izgledaju. Vreme je da se držite svojih principa i nastavite putem koji se vama čine ispravnim, ne dopustite da vas usmeravaju drugi koji nisu dobronamerni. Posebno ne dozvolite da budete upleteni u poslove koji mogu biti rizični, čak i opasni. Ako to učinite, imaćete razloga da zažalite.

12 Pi, Zastoj
Gore: ĆIEN - nebo, muškarac 
Dole: KUN - zemlja, žena

Zastoj izazivaju zlotvori. Predskazanja nagoveštavaju zlo za pravog čoveka, ali on ne sme da zanemari svoju pravičnu istrajnost. Veliko odlazi, malo se približava.

Last Updated on Saturday, 27 May 2017 06:52

Hits: 4983

Ji Djing Heksagram 24 Fu Povratak

24 FU PREKRETNICA, POVRATAK
“Ostavite staro, prihvatite novo” je korektno držanje prema onom sto se dešava ili će se desiti. Vreme je za promenu, za napuštanje starih navika, istrošenih emocija, ponašanja koje vas je odvelo na pogrešan put. Ne plašite se da se zaputite na nepoznatu teritoriju.

24 Fu Povratak
Gore: KUN - zemlja, žena
Dole: DŽEN - grom, pokret

Povratak. Uspeh. Odlasci i dolasci su bezbedni. Prijatelji dolaze - nema greške. Nakon sedam dana vraćaju se odakle su došli. Korisno je imati neki cilj.

Last Updated on Saturday, 27 May 2017 05:54

Hits: 3705

Ji Djing Heksagram 16 Yu Svesnost

Ji Djing Heksagram 16 YU SVESNOST

16 YU SVESNOST
Ovo je najpovoljnije vrijeme da tražite pomoć od drugih. Ako pokušate da se bez pomoći drugih uhvatite u koštac s problemom ili situacijom za koju se raspitujete, rješenje neće biti povoljno. Ako, pak, dobijete potrebnu pomoć, važno je da osigurate da nema nesporazuma, da drugi u potpunosti procijene realnost situacije i shvate vaš stav.

16 Ji Spokoj
Gore: DŽEN – grom, pokret
Dole: KUN – zemlja, žena

Spokoj donosi korist onima koji izgrađuju zemlju i upravljaju vojskom.

Last Updated on Thursday, 25 May 2017 20:42

Hits: 2585

Ji Djing Heksagram 48 Ching Bunar

48 CHING BUNAR
U ovom trenutku morate se potruditi da snagu izvlačite iz prošlosti. Ne samo vaše prošlosti, srećnih i nesrećnih dogadaja koje ste iskusili u životu – nego i prošlosti koju svi mi delimo. Drugim rečima, morate se osloniti na ritualizirane primere ljudskog ponašanja (konvencije, način osećanja, vrste reakcija na obična iskustva) koje čovecanstvo razvija kroz hiljade godina. Otkrijte IZVOR vaše snage koji leži na najdubljem nivou vašeg uma, kao što leži u srži bića svih nas. 

48 Đing Bunar
Gore: KAN - voda, ponor
Dole: SUN- vetar, drvo

Bunar. Grad se može premestiti, ali bunar ne. Voda u njemu ne raste i ne opada, pa namernici mogu slobodno da je izvlače. Ako je kanap prekratak ili se vedro razbije pre nego što dospe do vode - nesreća.

Last Updated on Wednesday, 24 May 2017 09:54

Hits: 2580

Ji Djing Heksagram 32 Hieng Izdržljivost

32 HIENG IZDRŽLJIVOST
Ovo je vreme kada svi vaši kapaciteti za istrajnost i upornost moraju da igraju glavnu ulogu u vašem životu. Bitno je da hrabro i strpljivo pokažete svu vašu moć da se oduprete olujama koje prete da vas obore. Čvrsto ostanite na zemlji šta god da se desi. To ne znači da treba da se protivite svim promenama u životu: moguće je prilagoditi se situaciji.

32 Heng Dugotrajnost
Gore: DŽEN - grom, pokret
Dole: SUN - vetar, drvo

Dugotrajnost. Uspeh bez greške. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu. Povoljno je imati određeni cilj.

Last Updated on Wednesday, 24 May 2017 04:39

Hits: 5361

Ji Djing Heksagram 14 Ta Yu Veliko bogatstvo

14 TA YU VELIKO BOGATSTVO
Pomoć onih koji su na važnom položaju i savet – čak i inspiracija – onih koji su jači od vas mogu vam pomoći u rešavanju situacije ili problema za koji se raspitujete. Verovatno je da će vas ta pomoc ili inspiracija, dovesti do razumevanja stvari koje zbunjuju vas i druge. Saznaćete nešto više što će vas prilično iznenaditi.

14 Da ju, Veliko posedovanje
Gore: LI - vatra, lepota
Dole: ĆIEN - nebo, muškarac

Veliko posedovanje. Najveći uspeh.

Last Updated on Monday, 22 May 2017 05:53

Hits: 3415

Ji Djing Heksagram 64 Wei Chi Pre kraja

64 WEI CHI PRE KRAJA
Ako budete oprezni i fleksibilni vaši napori će biti nagradjeni. Ipak, upamtite da gazite po tankom ledu i da rizici mogu umanjiti vaše napore.

64 Vei Dji / Pre kraja
Gore: II - vatra, lepota
Dole: KAN- voda, ponor

Pre kraja. Uspeh. Pre nego što je sasvim prešla preko potoka, lisica je ukvasila rep. Ništa nije povoljno.

Last Updated on Sunday, 21 May 2017 11:57

Hits: 3502

Subcategories

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version