Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

KIGAKU

3 Tirkizno Drvo sa kineskim znacima

pas 2012.

Ako ste 3 Tirkizno Drvo, i rođeni u kineskom znaku Pas
Pas je ratnik, borac. On nikada ne popušta, uvek je na oprezu i uvek u akciji, introvertna je, retko pokazuje osećanja i kada to i učini, to je zato što misli da je neophodno. On je tvrdoglav do ekstrema i tačno zna šta hoće. Ipak, to je veliki pesimista i često deluje kao da ne očekuje ništa od života. On je veran, odan prijateljima i porodici, na njega može uvek da se računa i tačno zna šta mu je dužnost. Ove navedene osobine čine ga omiljenim, iako on, u stvari, i nije prava osoba za društvo. On zna da čuva tajnu i poverljiv je do krajnosti. Najbolje se slažu sa rođenima u godinama Tigra, Konja i Zeca

Last Updated on Sunday, 15 January 2012 16:48

Hits: 2203

9 Ljubičasta Vatra sa kineskim znacima

govece 2012.

Ako ste 9 Ljubičasta Vatra, i rođeni u kineskom znaku Goveče - Osoba rođena u znaku govečeta često je tvrdoglava, dogmatskog karaktera, i još češće se bavi mišlju da je sredina ne razume. Iako obožava porodicu, pomalo je teret za nju, jer od bračnog druga i dece zahteva gotovo potpunu poslušnost. Ova verna osoba je retko romantična.

Last Updated on Monday, 16 January 2012 07:28

Hits: 1893

6 Belo Metal sa kineskim znacima

zmaj 2012.

6 Belo Metal, i rođeni u kineskom znaku Zmaj - Često su voljeni, ali sami retko vole punim srcem. Oni retko mladi uđu u bračne vode, a ponekad i do kraja života ostanu sami. Samodovoljni su i često i njima i okolini izgleda da su srećniji kad su sami. Osoba rođena u znaku Zmaja često može da upadne u nevolje u odnosima sa ljudima oko sebe, jer suviše zahteva od svojih bližnjih. 

Last Updated on Monday, 16 January 2012 07:27

Hits: 1563

5 Žuto Zemlja sa kineskim znacima

prase 2012.

Ako ste 5 Žuto Zemlja, i rođeni u kineskom znaku Divlja svinja - Ova osoba retko laže, a ne može da zamisli ni da drugi to čine. To je inteligentna osoba, ali i osoba koja nema sreće sa novcem. Sklona je žrtvovanju za druge ili kako bi se opravdao neki postupak. Veruje svima bez rezerve, ali često dolazi u priliku da drugima dokazuje i najjednostavnije stvari.

Last Updated on Monday, 16 January 2012 07:27

Hits: 1981

2 Crno Zemlja sa kineskim znacima

Zmija 2012.

Ako ste 2 Crno Zemlja, i rođeni u kineskom znaku Zmije
Zmija je životinja koja, po legendama, kao i prethodnik Zmaj, leži na sakrivenom blagu. U Japanu je godina Zmije veoma plodna godina i tada se rađa mnogo dece. Razlog tome je činjenica da pripadnici ovog znaka obično nemaju problema sa novcem, što je ipak jedan od uslova za bezbedan život. Amajlija u obliku Zmije je takođe česta u Japanu, jer, kažu, donosi sreću u poslovima i privlači novac pa ljudi rođeni u navedenim godinama kad imaju novca, teško ga pozajmljuje i bolje je ne tražiti od njih takve usluge. Uopšte, tražiti uslugu od  Zmije nije baš preporučljivo, jer tada postaje suviše posesivna.  Slažu se najbolje sa rođenima u znaku Petla i Govečeta.

Last Updated on Sunday, 15 January 2012 17:06

Hits: 2084

1 Belo Voda sa kineskim znacima

pacov 2012.

Ako ste 1 Belo Voda, i rođeni u kineskom znaku... Zeca
Osobe rođene u znaku Zeca vole zabavu i odlazak u goste, a i da druge ugoste. Njihova kuća je zato uvek lepo nameštena i uređena, jer su to osobe koje obično imaju odličan stil. One često mogu da podlegnu snobizmu, pa čak i u svojoj zainteresovanosti za kulturu i umetnost. Prilično su  miroljubive, retko se svađaju i teško ih je isprovocirati. Ipak, sopstvene probleme stavljaju uvek iznad društvenih i velike nesreće, katastrofe, ako ih nisu direktno pogodile, ne mogu da ih uzbude.
Slažu se sa osobama rođenim u godinama Divlje svinje, Ovce i Psa

Last Updated on Sunday, 15 January 2012 16:42

Hits: 1589

4 Zeleno Drvo sa kineskim znacima

Konj 2012.

Ako ste 4 Zeleno Drvo, i rođeni u kineskom znaku Konj 
Konj je darovita osoba, inteligentna, ali na nivou površnosti. On je više dosetljiv nego stvarno inteligentan i toga je često svestan.  Iako to tako ne izgleda, konju ponekad nedostaje samopouzdanje. Ova osoba nestrpljiva je, užurbana, ponekad detinjasto iz veselja prelazi u bes i obratno. Sebičan je, ukloniće svakoga ko mu smeta u ostvarenju nekog plana, brzo napušta roditeljski dom i to je bolje i za njega i za okolinu. Kad obrazuje sopstvenu porodicu, ubrzo postaje opsednut njome i predstavlja centar oko kojeg se sve okreće. Slažu se najbolje sa rođenima u godinama Tigra, Psa i Ovce

Last Updated on Sunday, 15 January 2012 16:57

Hits: 1914

7 Crveno Metal sa kineskim znacima

petao 2012.

Ako ste 7 Crveno Metal, i rođeni u kineskom znaku Petao
Osobe rođene pod ovim znakom otvoreno iznose svoje mišljenje pred svima, toliko otvoreno da se to ponekad graniči sa agresivnošću. Pod vidom iskrenosti i otvorenosti, oni često mogu da budu grubi. Njihov nastup u društvu neretko bukvalno podseća na eksploziju a, osim toga što iznose otvoreno svoje mišljenje, oni ne mare mnogo za tuđe. Baš zbog tih osobina, kažu da je najgori posao kojim bi Petao mogao da se bavi diplomatija. Slaganje je najbolje sa osobama rođenim u znacima Zmije, Govečeta i Zmaja.

Last Updated on Sunday, 15 January 2012 17:09

Hits: 1903

8 Belo Zemlja sa kineskim znacima

majmun 2012.

Ako ste 8 Belo Zemlja, i rođeni u kineskom znaku Majmun 
Osobe rođene u znaku Majmuna brzo napreduju u profesiji koju izaberu. Oni se okušavaju u svemu i na svim poljima i ne znaju za neuspehe. Slava često pohodi osobe rođene u godinama Majmuna a, uprkos čestim novčanim brigama, na kraju uvek dobro finansijski prođu. Ipak, postoji polje na kojem Majmuni veoma retko uspevaju. To je ljubav i odnosi sa suprotnim polom. Oni se lako zaljubljuju, ali i lako hlade, nikada nisu zadovoljni osobom koju su našli i traže drugu. Iako umeju da budu romantični, suviše su kritični i to im uvek smeta. Osobe rođene u ovom znaku često žive usamljene u starosti i umiru daleko od porodice. Slaganje je najbolje sa osobama rođenim u znacima Pacova i Zmaja

Last Updated on Sunday, 15 January 2012 17:03

Hits: 2246

Subcategories

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version