Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

KIGAKU

Japanski kalendar Srećnih dana JANUAR 2017.

srecni dani za februar

22.01. 赤口 SHAKKO SK ~ Dan Crvene Vatre 
Prenaglašene su emocije tokom dana zato nemojte preduzimati ništa što bi bilo od ključnog značaja, bilo da je u pitanju potpisivanje ugovora, poslovni sastanak ili prvi ljubavni susret. Odložite ih za naredne dane jer su danas slabi izgledi za uspeh na svim poljima.  Ukoliko imate već isplanirane važne obaveza koje niste u situaciji da odložite najbolje je da to učinite oko podneva ili tokom dana, jer rani jutarnji sati nose puno rizika.

Last Updated on Saturday, 21 January 2017 21:45

Hits: 101

Ji Djing Heksagram 36 Ming Ji Zalazak Sunca

36 MING I ZALAZAK SUNCA
Moguće je da vam u ovom trenutku situacija u kojoj se nalazite izgleda nesretna, a i sami ste prilično nesretni. Ne dopustite sebi da vas obuzme depresija ili da vas ponese struja dogadaja, nego držite visoko glavu usred nereda oko vas. U ovom trenutku vaseg života morate se osloniti na vaše “unutrašnje svetlo” - najbitniji deo vašeg bića, vaše istinsko Ja – potrudite se da ono nastavi da sija i kroz tamu.

36 Ming ji  Pomračenje svetlosti
Gore: KUN - zemlja, žena
Dole: LI - vatra, lepota

Pomračenje svetlosti. Istrajnost uprkos teškoćama donosi nagradu.

Last Updated on Saturday, 21 January 2017 22:13

Hits: 3988

Ji Djing Heksagram 11 T’ai Mir

11 T’ai MIR
Ovo je najharmoničniji i najsretniji heksagram koji ima tradicionalno značenje da se "nebo sjedinjuje sa Zemljom" - drugim rečima, SREĆA je na putu i to bez mnogo napora. Posebno sretan heksgram kada se pojavljuje kao odgovor na pitanje o ljubavi, braku i seksualnim vezama. 

11 Tai Mir
Gore: KUN - zemlja, žena
Dole: ĆIEN - nebo, muškarac

Mir. Malo odlazi, veliko se približava. Sreća i uspeh.

Last Updated on Saturday, 21 January 2017 08:04

Hits: 4207

Ji Djing Heksagram 57 Sun Nežnost

57 SUN NEŽNOST
Treba imati na umu staru poslovicu koja kaže da “Vreme leči sve”. Treba takodje da imate na umu da treba da sve pažljivo razmotrite i isplanirate pre nego što se upustite u akciju – posebno ako je potez o kome razmišljate neopoziv. Da biste postigli ciljeve morate biti strpljivi i uporni, krećući se uporno napred. 

57 Sun Probojni vetar
Gore: SUN - vetar, drvo
Dole: SUN - vetar, drvo

Probojni vetar. Uspeh u malim stvarima. Korisno je imati određeni cilj i posetiti velikog čoveka. 

Last Updated on Friday, 20 January 2017 06:24

Hits: 3133

Ji Djing Heksagram 18 Ku Podizanje iz pepela

18 KU PODIZANJE IZ PEPELA
Situacija o kojoj se raspitujete, ili problem zbog kojeg ste zabrinuti, veoma je zamršena, a teškoća nije slučajna već rezultat ljudske greške – nepravilnih odluka i nepromišljenih akcija. Ipak, čovek je u stanju da raščisti gužvu isto onako kao što je u stanju da je napravi. Šteta koja je učinjena može biti popravljena. Zadatak neće biti lak, ali promišljenje odluke i mudri potezi mogu popraviti situaciju i osigurati sretan završetak. 

18 Gu Ispravljanje
Gore: GEN - planina, čvrstina
Dole: SUN - vetar, drvo

Ispravljanje. Najveći uspeh. Korisno je preći veliku vodu. Tri dana pre početka; tri dana posle početka. 

Last Updated on Wednesday, 18 January 2017 22:04

Hits: 2387

Ji Djing Heksagram 8 Pi Jedinstvo

8 PI SAVEZ
Uskoro će vam se ukazati prilika da nastupite kao vođa ili pokretač JEDINSTVA, sa ciljem okupljanja članova društva, uticaja na njih, i ostvarivanja napretka. Nemojte smetnuti s uma da ovakav položaj zahteva veliku odgovornost, čestitost i odlučnost. Ako niste dorasli toj ulozi a nameravate da je ostvarite, samo ćete stvoriti haos i pometnju. 

8 Bi Jedinstvo
Gore: KAN - voda, ponor
Dole: KUN - zemlja, žena

Jedinstvo. Sreća. U novom čitanju knjiga nagoveštava velike i trajne vrednosti. Nema greške. Okupljaju se oni čija su srca nespokojna. Oni koji zakasne - propašće.

Last Updated on Wednesday, 18 January 2017 06:47

Hits: 2737

Ji Djing Heksagram 34 Ta Chuang Moć

34 TA CHUANG MOĆ 
Situacija za koju se raspitujete mogla bi biti veoma povoljna za vas. Uspeh ce biti vas ako budete imali na umu da je od najveće važnosti da se ponašate na pravi način. Ako budete znali da rešite svoje obaveze prema drugima i oni će izvršiti svoje obaveze prema vama i sve će se dobro zavrsiti. Nemojte slediti samo lične sklonosti već razmislite i o interesima drugih.

34 Da džuang Velika moć
Gore: DŽEN - grom, pokret
Dole: ĆIEN - nebo, muškarac

Velika moć. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu.

Last Updated on Tuesday, 17 January 2017 15:35

Hits: 4442

Ji Djing Heksagram 44 Kou Kontakt

44 KOU Kontakt
Ovo je trenutak kada ste posebno spremni da prihvatate savete i velika je verovatnoća da ćete dobiti savet koji neće biti dobar – ako ga usvojite, otrkićete da nije u vašem interesu. Oslonite se na vlastiti instikt. Budite ono što jeste.

44 Gou  Susret
Gore: ĆIEN - nebo, muškarac
Dole: SUN- vetar, drvo

Susret. Žena je moćna. Ne treba je ženiti.

Last Updated on Tuesday, 17 January 2017 06:17

Hits: 1750

Ji Djing Heksagram 26 Ta Ch’u Moć Velikog

Ji Djing heksagram 26 Ta Ch’u Moc Velikog26 TA CH’U POTENCIJALNA SNAGA
Ovo nije vreme za samoanalizu i povlačenje u sebe. Ne sedite u kući razmisljajući o svojim i tudjim brigama. Morate do izvesne mere biti suzdržani i u skladu s tim ići ćete dalje, oduševljeno se bacajuci u posao i društvene aktivnosti. Ako tako učinite, ne samo da će vas očekivati sreća nego ćete ostvariti ambicije koje vam trenutno izgledaju neostvarljive.

26 Da ču Moć velikog
Gore: GEN - planina, čvrstina
Dole: ĆIEN - nebo, muškarac

Moć velikog. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu. Ako se ne obeduje kod kuće - sreća. Korisno je preći veliku vodu.

Last Updated on Sunday, 15 January 2017 19:09

Hits: 4327

Subcategories

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version