Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

KIGAKU

Srećni dani za Novembar 2014.

srecni dani za februar22.11. 仏滅 BUTSUMETSU BU ~ Dan Budine Smrti
Prema Japanskim verovanjima ovo je jedan od nejnesrećnijih dana u ciklusu koji bi trebalo provesti posvetivši se manje značajnim delatnostima. Izbegavajte da danas započinjete važne poslovne razgovore jer postoji opasnost da se oni ne okončaju kako planirate.

Last Updated on Friday, 21 November 2014 06:23

Hits: 72

Ji Djing Heksagram 8 Pi Jedinstvo

8 PI SAVEZ
Morate biti spremni da dajete kao što uzimate - nećete dobiti pomoć od drugih ako im ne pomognete u njihovim problemima. Ovaj heksagram može da ukazuje i na mogućnost da se proročanstvo ponovo konsultuje. Odgovarajući tekst će vam reći da li imate prave kvalitete da biste se uspešno suočili sa aktuelnom situacijom. 

8 Bi Jedinstvo
Gore: KAN - voda, ponor
Dole: KUN - zemlja, žena

Jedinstvo. Sreća. U novom čitanju knjiga nagoveštava velike i trajne vrednosti. Nema greške. Okupljaju se oni čija su srca nespokojna. Oni koji zakasne - propašće.

Last Updated on Saturday, 22 November 2014 07:36

Hits: 192

Ji Djing Heksagram 20 Kuan Razmišljanje

20 KUAN RAZMIŠLJANJE
Ovo je vreme za razmišljanje. Pažljivo razmotrite vlastite misli, emocije, želje i moguće poteze. Ne donosite nagle odluke: razmotrite stvari u svim mogućim aspektima. 

20 Guan Razmatranje
Gore: SUN - vetar, drvo
Dole: KUN - zemlja, žena

Razmatranje. Obred je obavljen, ali žrtva nije prinesena. Iskrenost uliva poštovanje.

Last Updated on Friday, 21 November 2014 06:26

Hits: 400

Ji Djing Heksagram 16 Yu Svesnost

Ji Djing Heksagram 16 YU SVESNOST

16 YU SVESNOST
Ovo je najpovoljnije vrijeme da trazite pomoc od drugih. Ako pokusate da se bez pomoci drugih uhvatite u kostac s problemom ili situacijom za koju se raspitujete, rjesenje nece biti povoljno. Ako, pak, dobijete potrebnu pomoc, vazno je da osigurate da nema nesporazuma, da drugi u potpunosti procijene realnost situacije i shvate vas stav.

16 Ji Spokoj
Gore: DŽEN – grom, pokret
Dole: KUN – zemlja, žena

Spokoj donosi korist onima koji izgrađuju zemlju i upravljaju vojskom.

Last Updated on Thursday, 20 November 2014 06:03

Hits: 173

Ji Djing Heksagram 35 Chin, Napredak

35 CHIN NAPREDAK 
Imate znatan uticaj na aktuelni dogadjaj. Nemojte dopustiti sebi da pokvarite taj uticaj koristeći ga samo u svoju korist. Ako koristite svoj uticaj i za svoje dobro i za dobro onih koji žele da vam pomognu, otkrićete da ćete još više vladati situacijom.

35 Djin, Napredak
Gore: LI - vatra, lepota 
Dole: KUN - zemlja, žena

Napredak. Moćan Princ dobija mnogo konja u znak počasti i Kralj ga prima tri puta u toku jednog dana.

Last Updated on Wednesday, 19 November 2014 05:18

Hits: 254

Ji Djing Heksagram 45 TS’ui Zajedništvo

45 TS’UI ZAJEDNIŠTVO
U ovom trenutku bilo bi pogrešno da se isključivo oslanjate na vlastitu snagu i kapacitete. Potražite pomoć drugih – onih koji će vam pomoći u situaciji u kojoj se nalazite i omogućiti da rešite probleme sa kojim se suočavate. Ako sledite ovaj kurs obasjaće vas sreća na sasvim neočekivan i potpuno nenadan način.

45 Cuei, Okupljanje
Gore: DUEl - jezero, močvara
Dole: KUN- zemlja, žena

Okupljanje. Uspeh. Kralj se približava hramu. Korisno je videti velikog čoveka - to donosi uspeh. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu. Velike žrtve vode u sreću. Povoljno je imati određen cilj.

Last Updated on Tuesday, 18 November 2014 05:50

Hits: 290

Ji Djing Heksagram 51 Chen Grom

51 CHEN POTICANJE
Vreme iznenadjenja i to iznenadjenja koja vam neće biti nimalo prijatna. Ne dopustite sebi da vas savlada zapanjenost. Umesto toga, pažljivo razmislite osvom životu, sadašnjem i prošlom, ispitujući prirodu akcija koje ste preduzimali i vaše motive za to.

51 Džen Grom
Gore: DŽEN- grom, pokret 
Dole: DŽEN- grom, pokret

Grom. Uspeh. Grom dolazi uz urlik koji ledi srce a potom se pretvara u bučnu radost, plašeći ljude na 100 lija naokolo. On, međutim, nije prosuo žrtveno vino.

Last Updated on Sunday, 16 November 2014 16:49

Hits: 145

Ji Djing Heksagram 41 Sun Minimiziranje

41 SUN MINIMIZIRANJE
Suzdržanost i kontrola potrebni su u svakom aspektu vašeg života. Budite mudri. Krećite se krajnje oprezno i oslanjajte se na unutrašnje snage koje ćete naći u samoj srži vaše ličnosti. Ako poslušate ovaj savet očekuje vas sreća.

41 Sun Gubitak
Gore: GEN- planina, čvrstina
Dole: DUEl - jezero, močvara

Gubitak. Iskrenost donosi najvišu sreću. Nema greške. Povoljno je biti istrajan i imati određen cilj. Ako je čovek iskren kada prinosi žrtve, neće mu zameriti što donosi samo dve male zdele.

Last Updated on Sunday, 16 November 2014 07:21

Hits: 255

Ji Djing Heksagram 1 Ch’ien Kreativna Snaga

1 CH’IEN KREATIVNA SNAGA
Vreme je da postignete uspeh idući napred. Budite hrabri, čak sebi dopustite da budete nepromišljeni. Moguće je da će jedna uticajna i energična osoba doneti razrešenje situacije ili problema koji vas interesuje, jer ovo je najsnažniji, najmuževniji od svih haksagrama.

1 Čien, Stvaranje
Gore: ĆIEN - nebo, muškarac
Dole: ĆIEN - nebo, muškarac

Najveći uspeh. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu.

Last Updated on Saturday, 15 November 2014 07:08

Hits: 359

Subcategories

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version