Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

KIGAKU

Ji Djing Heksagram 40 Chieh Oslobodjenje

40 CHIEH OSLOBODJENJE
Vreme je za neustrašivost. Krenite u napad, suočite se sa problemima u vašem životu, razbijte barijere koje su vas držale daleko od vaših želja. Budućnost je važna, stoga ne razmišljajte o prošlosti ili o greškama drugih.

40 Sje Oslobađanje
Gore: DŽEN - grom, pokret
Dole: KAN - voda, ponor

Oslobađanje. Jug i Zapad su povoljni. Ako se odlaskom ništa ne dobija, onda povratak donosi sreću. Ako se odlaskom nešto dobija, onda treba požuriti.

Last Updated on Saturday, 20 December 2014 22:18

Hits: 167

Srećni dani za Decembar 2014.

srecni dani za februar21.12. 先負 SENBU SM ~ Dan Ranog Gubitka
Potrebno je da sve radite mirno, tiho, zaboravite na agresivan nastup i uspećete u svemu, čak će vas ukoliko na navedeni način postupate pratiti sreća. Ukoliko prenaglite može se uočiti kako vas već od podneva i tokom dana postupno napušta srećan uticaj. Zato je potrebno da ne počinjete danas ništa suviše naglo ili da ne prezate ukoliko vaši postupci u ranim jutarnjim satima ne donesu odgovarajuće rezultate jer ovaj dan, zapravo pruža realizaciju tek od podneva. Tokom srećnijeg dela dana i popodnevnih sati se može očekivati čak i nagli preokret i srećno okončavanje zadataka sa kojima se niste uspeli jutrom uspešno izboriti.

Last Updated on Saturday, 20 December 2014 22:12

Hits: 207

Ji Djing Heksagram 43 Guai Odluka

43 GUAI ODLUKA
Sada je trenutak da budete odlučni, ne jurišajući u avanture. Sve vaše akcije morate bazirati na prilazu koji objedinjuje snagu i odlučnost sa dobrom voljom i prijateljstvom. Vaša se odluka mora pokazati kao mirna snaga, a ne kao odluka koja se manifestuje neprijatnim ponašanjem i neprijateljstvom prema drugima. Koncentrišite se na vlastito ponašanje, brišući greske i slabosti. Budite svesni njihovih intresa, kao i intresa za koje osećate da su važni.

43 Guai / Odlučnost
Gore: DUEl- jezero, močvara
Dole: ĆIEN - nebo, muškarac

Odlučnost. Kada se na kraljevom dvoru izdaje proglas, iskrenost u otkrivanju pravog stanja stvari je opasna. Kada se obraća narodu svog grada, vladar ne treba da ukazuje na oružje. Povoljno je imati određeni cilj.

Last Updated on Saturday, 20 December 2014 08:36

Hits: 532

Ji Djing Heksagram 39 Chien Prepreka

39 CHIEN PREPREKA
U ovom trenutku suviše prepreka da biste mogli da idete dalje putem kojim želite. Ne bi bilo dobro za vas da se gurate napred. Treba da se povučete u nadi da ćete napredovati u budućnosti i da izbegavate sve direktne konfrontacije. Vaša snaga neće biti dovoljna da se prevazidju teškoće koje vam koče napredak. Tražite pomoć od prijatelja i onih koji su raspoloženi prema vama. Situacija je slična onoj prikazanoj u heksagramu 33 i bilo bi dobro da pročitate tumačenje i tog heksagrama.

39 Đien Prepreka
Gore: KAN - voda, ponor
Dole: GEN - planina, čvrstina

Prepreka. Jug i zapad su povoljni, sever i istok nisu. Korisno je videti velikog čoveka. Istrajnost na pravom putu donosi sreću.

Last Updated on Friday, 19 December 2014 09:53

Hits: 195

Ji Djing Heksagram 26 Ta Ch’u Moć Velikog

Ji Djing heksagram 26 Ta Ch’u Moc Velikog26 TA CH’U POTENCIJALNA SNAGA
Ovo nije vreme za samoanalizu i povlačenje u sebe. Ne sedite u kući razmisljajući o svojim i tudjim brigama. Morate do izvesne mere biti suzdržani i u skladu s tim ići ćete dalje, oduševljeno se bacajuci u posao i društvene aktivnosti. Ako tako učinite, ne samo da će vas očekivati sreća nego ćete ostvariti ambicije koje vam trenutno izgledaju neostvarljive.

26 Da ču Moć velikog
Gore: GEN - planina, čvrstina
Dole: ĆIEN - nebo, muškarac

Moć velikog. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu. Ako se ne obeduje kod kuće - sreća. Korisno je preći veliku vodu.

Last Updated on Thursday, 18 December 2014 05:46

Hits: 590

Ji Djing Heksagram 37 Chia Jen Porodica

37 CHIA JEN PORODICA
Lojalnost prema drugima, posebno onima sa kojima ste vezani krvnim vezama i emocijama, važna je u sadašnjim okolnostima. Ovo neće uvek biti lako. Ipak, važno je za vaše dobro da svesno i sa radošću prihvatite obaveze i dužnosti koliko god bile teške.

37 Dia žen Porodica
Gore: SUN- vetar, drvo
Dole: II - vatra, lepota

Porodica. Istrajnost žene donosi nagradu. 

Last Updated on Wednesday, 17 December 2014 05:42

Hits: 390

Ji Djing Heksagram 58 Tui Radost, sreća

58 TUI RADOST SREĆA
Moguće je da i ne shavate koliko je u ovom tenutku situacija dobra. Bilo da ste toga svesni ili ne, vaša pozicija je zavidna. Opustite se i budite srećni, ali ne dozvolite da vas sreća uljuljka u samozadovoljstvu koje može rezultirati nepromišljenim ponašanjem. Stalno idite napred. Ne popuštajte u naporima, jer izgleda da sve ide prilično dobro.

58 Duei / Radost
Gore: DUEl- jezero, močvara
Dole: DUEl- jezero, močvara

Radost. Uspeh. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu.

Last Updated on Tuesday, 16 December 2014 05:12

Hits: 570

Ji Djing Heksagram 1 Ch’ien Kreativna Snaga

1 CH’IEN KREATIVNA SNAGA
Vreme je da postignete uspeh idući napred. Budite hrabri, čak sebi dopustite da budete nepromišljeni. Moguće je da će jedna uticajna i energična osoba doneti razrešenje situacije ili problema koji vas interesuje, jer ovo je najsnažniji, najmuževniji od svih haksagrama.

1 Čien, Stvaranje
Gore: ĆIEN - nebo, muškarac
Dole: ĆIEN - nebo, muškarac

Najveći uspeh. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu.

Last Updated on Monday, 15 December 2014 06:04

Hits: 453

Ji Djing Heksagram 29 K’an Voda

29 K’an Voda
Ne kompromitujte vaše ideale i principe ma koliko bili u iskušenju zbog teškoća vaše sadašnje situacije. Ako ostanete verni svojim principima, iskrenosti i odlučnosti, dostići ćete cilj i prevazići barijere koje vam sprečavaju progres.

29 Kan Ponor
Gore: KAN - voda, ponor
Dole: KAN - voda, ponor

Ponor nad ponorom - ozbiljna opasnost. Uz iskrenost i obazrivost sve će biti dobro. Uspeh u svim poduhvatima.

Last Updated on Sunday, 14 December 2014 07:48

Hits: 449

Subcategories

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version