Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

KIGAKU

Srećni dani za FEBRUAR 2016.

srecni dani za februar12.02. 大安 TAIAN TA ~ Dan Velikog Smirenja
Dan Prve Sreće [najsrećniji dan, prioritetan pri izboru]. Odličan je za početak posla, za put, selidbu, gradnju kuće, otvaranje radnje, jer je dan uspeha i prosperiteta. Sve što preduzimate ima izgleda da osigura uspeh i solidan razvoj. Japanski astrolozi savetuju da se brak započinje na ovaj dan, tada se održavaju proslave, venčanja, važne ceremonije.

Last Updated on Thursday, 11 February 2016 19:00

Hits: 296

Ji Djing Heksagram 32 Hieng Izdržljivost

32 HIENG IZDRŽLJIVOST
Ovo je vreme kada svi vaši kapaciteti za istrajnost i upornost moraju da igraju glavnu ulogu u vašem životu. Bitno je da hrabro i strpljivo pokažete svu vašu moć da se oduprete olujama koje prete da vas obore. Čvrsto ostanite na zemlji šta god da se desi. To ne znači da treba da se protivite svim promenama u životu: moguće je prilagoditi se situaciji.

32 Heng Dugotrajnost
Gore: DŽEN - grom, pokret
Dole: SUN - vetar, drvo

Dugotrajnost. Uspeh bez greške. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu. Povoljno je imati određeni cilj.

Last Updated on Thursday, 11 February 2016 18:39

Hits: 2868

Ji Djing Heksagram 60 Chieh Ograničenje

60 CHIEH OGRANIČENJE
Sada ste u životnom periodu za koji bi se ukratko moglo reći “ograničenje”. Morate prihvatiti činjenicu da ne možete imati sve sto želite, bez obzira na to koliko se borite. Za ovo postoje i pozitivni aspekti. Ponekad nam čini dobro da “stegnemo kaiševe”, i doslovno i kroz metaforu. Dok prihvatate i činite najbolje od neizbežnih zabrana koje nastaju iz prirode samog života, ne treba da trpite nikakve zabrane koje suprotno utiču na vaš emocionalni ili radni život. Vi ste na važnim prekretnicama i u životu i u odredjenoj situaciji ili problemu o kome pitate proročanstvo. Potrebno je da u potpunosti prihvatite ta neizbežna organičenja vaše slobode, trudeći se da umirite njihove efekte tako da postanu tolerantni, ali i trudeći se da prevazidjete one zabrane koje mogu biti prevazidjene.

60 Die, Ograničavanje
Gore: KAN- voda, ponor
Dole: DUEl- jezero, močvara

Ograničavanje. Uspeh. Surovo ograničavanje ne sme dugo da traje.

Last Updated on Wednesday, 10 February 2016 22:27

Hits: 1918

Ji Djing Heksagram 63 Chi Chi Punoća, Potpunost

63 CHI CHI PUNOĆA, POTPUNOST
Čini vam se da je u vašem životu sve harmonično i smireno. Ali nije vreme da se opustite. Red može da preraste u haos ako pustite da stvari idu same od sebe. Kako god sadašnja situacija izgleda stabilna, ostaće takva dok ste vi u stanju da žonglirate da biste održali uravnoteženu harmoniju. Ako ne budete pažljivi dogadaji će vas iznenaditi. Stoga budite spremni za neočekivani razvoj i neverovatne dogadjaje.

63 Đi đi Posle kraja
Gore: KAN- voda, ponor
Dole: II - vatra, lepota

Posle kraja. Uspeh u malim stvarima. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu. Sreća na početku, nered na kraju

Last Updated on Wednesday, 10 February 2016 06:41

Hits: 1954

Ji Djing Heksagram 17 Sui Sledbeništvo

17 SUI SLEDBENIŠTVO
Ne pokušavajte da igrate vodeću ulogu. Budite zadovoljni da svirate i drugu violinu i drugim dopustite da preduzmu prve, odlučne korake. Ako zanemarite ovaj savet i insistirate da idete napred, verovatno ćete se naći u stresnoj, zamornoj i rizičnoj situaciji.

17 Suei Praćenje
Gore: DUEl - jezero, močvara
Dole: DŽEN - grom, pokret

Praćenje. Najveći uspeh. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu. Nema greške.

Last Updated on Tuesday, 09 February 2016 12:16

Hits: 1933

Ji Djing Heksagram 48 Ching Bunar

48 CHING BUNAR
U ovom trenutku morate se potruditi da snagu izvlačite iz prošlosti. Ne samo vaše prošlosti, srećnih i nesrećnih dogadaja koje ste iskusili u životu – nego i prošlosti koju svi mi delimo. Drugim rečima, morate se osloniti na ritualizirane primere ljudskog ponašanja (konvencije, način osećanja, vrste reakcija na obična iskustva) koje čovecanstvo razvija kroz hiljade godina. Otkrijte IZVOR vaše snage koji leži na najdubljem nivou vašeg uma, kao što leži u srži bića svih nas. 

48 Đing Bunar
Gore: KAN - voda, ponor
Dole: SUN- vetar, drvo

Bunar. Grad se može premestiti, ali bunar ne. Voda u njemu ne raste i ne opada, pa namernici mogu slobodno da je izvlače. Ako je kanap prekratak ili se vedro razbije pre nego što dospe do vode - nesreća.

Last Updated on Monday, 08 February 2016 06:59

Hits: 1446

Ji Djing Heksagram 39 Chien Prepreka

39 CHIEN PREPREKA
U ovom trenutku suviše prepreka da biste mogli da idete dalje putem kojim želite. Ne bi bilo dobro za vas da se gurate napred. Treba da se povučete u nadi da ćete napredovati u budućnosti i da izbegavate sve direktne konfrontacije. Vaša snaga neće biti dovoljna da se prevazidju teškoće koje vam koče napredak. Tražite pomoć od prijatelja i onih koji su raspoloženi prema vama. Situacija je slična onoj prikazanoj u heksagramu 33 i bilo bi dobro da pročitate tumačenje i tog heksagrama.

39 Đien Prepreka
Gore: KAN - voda, ponor
Dole: GEN - planina, čvrstina

Prepreka. Jug i zapad su povoljni, sever i istok nisu. Korisno je videti velikog čoveka. Istrajnost na pravom putu donosi sreću.

Last Updated on Sunday, 07 February 2016 08:40

Hits: 1286

Ji Djing Heksagram 8 Pi Jedinstvo

8 PI SAVEZ
Uskoro će vam se ukazati prilika da nastupite kao vođa ili pokretač JEDINSTVA, sa ciljem okupljanja članova društva, uticaja na njih, i ostvarivanja napretka. Nemojte smetnuti s uma da ovakav položaj zahteva veliku odgovornost, čestitost i odlučnost. Ako niste dorasli toj ulozi a nameravate da je ostvarite, samo ćete stvoriti haos i pometnju. 

8 Bi Jedinstvo
Gore: KAN - voda, ponor
Dole: KUN - zemlja, žena

Jedinstvo. Sreća. U novom čitanju knjiga nagoveštava velike i trajne vrednosti. Nema greške. Okupljaju se oni čija su srca nespokojna. Oni koji zakasne - propašće.

Last Updated on Saturday, 06 February 2016 07:07

Hits: 1748

Ji Djing Heksagram 58 Tui Radost, sreća

58 TUI RADOST SREĆA
Moguće je da i ne shavate koliko je u ovom tenutku situacija dobra. Bilo da ste toga svesni ili ne, vaša pozicija je zavidna. Opustite se i budite srećni, ali ne dozvolite da vas sreća uljuljka u samozadovoljstvu koje može rezultirati nepromišljenim ponašanjem. Stalno idite napred. Ne popuštajte u naporima, jer izgleda da sve ide prilično dobro.

58 Duei / Radost
Gore: DUEl- jezero, močvara
Dole: DUEl- jezero, močvara

Radost. Uspeh. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu.

Last Updated on Thursday, 04 February 2016 11:33

Hits: 2759

Subcategories

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version