Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

KIGAKU

Ji Djing Heksagram 17 Sui Sledbeništvo

17 SUI SLEDBENIŠTVO
Ne pokušavajte da igrate vodeću ulogu. Budite zadovoljni da svirate i drugu violinu i drugim dopustite da preduzmu prve, odlučne korake. Ako zanemarite ovaj savet i insistirate da idete napred, verovatno ćete se naći u stresnoj, zamornoj i rizičnoj situaciji.

17 Suei Praćenje
Gore: DUEl - jezero, močvara
Dole: DŽEN - grom, pokret

Praćenje. Najveći uspeh. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu. Nema greške.

Last Updated on Sunday, 23 July 2017 04:33

Hits: 3940

Ji Djing Heksagram 4 Meng Neiskustvo

4 MENG MLADALAČKA LUDOST
Hrabra, čak tvrdoglava mlada osoba može postići uspjeh. Proročanstvo I Chinga vam ne postavlja pitanje – vi ste onaj koji pita proročanstvo. I Ching odgovara na svako iskreno pitanje koje mu uputite. Ali ako postavljate uvek isto pitanje, proročanstvo će dati luckaste odgovore, koji ne pomažu. 

4 Meng/ Nezrelost
Gore: GEN - planina, čvrstina
Dole: KAN - voda, ponor

Nezrelost. Sreća. Ne tražim ja neobrazovanu mladež, ali ako oni mene potraže, pročitaću im i objasniti predskazanja. Ukoliko budu nametljivi i počnu da zapitkuju, neću im više ništa reći. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu.

Last Updated on Sunday, 23 July 2017 04:33

Hits: 3228

Japanski kalendar Srećnih dana JULI 2017.

srecni dani za februar

23.07. 赤口 SHAKKO SK ~ Dan Crvene Vatre  
Prenaglašene su emocije tokom dana zato nemojte preduzimati ništa što bi bilo od ključnog značaja, bilo da je u pitanju potpisivanje ugovora, poslovni sastanak ili prvi ljubavni susret. Odložite ih za naredne dane jer su danas slabi izgledi za uspeh na svim poljima.  Ukoliko imate već isplanirane važne obaveza koje niste u situaciji da odložite najbolje je da to učinite oko podneva ili tokom dana, jer rani jutarnji sati nose puno rizika.

Last Updated on Sunday, 23 July 2017 03:53

Hits: 94

Ji Djing Heksagram 14 Ta Yu Veliko bogatstvo

14 TA YU VELIKO BOGATSTVO
Pomoć onih koji su na važnom položaju i savet – čak i inspiracija – onih koji su jači od vas mogu vam pomoći u rešavanju situacije ili problema za koji se raspitujete. Verovatno je da će vas ta pomoc ili inspiracija, dovesti do razumevanja stvari koje zbunjuju vas i druge. Saznaćete nešto više što će vas prilično iznenaditi.

14 Da ju, Veliko posedovanje
Gore: LI - vatra, lepota
Dole: ĆIEN - nebo, muškarac

Veliko posedovanje. Najveći uspeh.

Last Updated on Friday, 21 July 2017 06:10

Hits: 3553

Ji Djing Heksagram 62 Hsiao Kuo Pobeda nejakog

62 HSIAO KUO POBEDA NEJAKOG
Trenutak je da se ponašate sa izuzetnom korektnošću, dobro pazeći na sve veće i manje konvencije u društvu u kom živite. Koncentrišite se na male stvari i izbegavajuci sitničavost. Nije pravi trenutak da odlučujete o velikim promenama u vašem načinu života ili da rešavate veće probleme ili da se upuštate u ambicioizne poduhvate.

62 Sjao guo Nadmoć malog
Gore: DŽEN- grom, pokret 
Dole: GEN- planina, čvrstina

Nadmoć malog. Uspeh. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu. Vreme je pogodno za male stvari, ali ne i za velike. Ptica u letu pokazuje nam da je bolje ostati nisko nego stremiti previsoko. Velika sreća.

Last Updated on Friday, 21 July 2017 06:01

Hits: 2702

Ji Djing Heksagram 46 Sheng Uspon

46 SHENG USPON
Sadašnja situacija zahteva brzu akciju i korišćenje svih vaših resursa za prilagodljivost. Okolnosti će se verovatno promeniti velikom brzinom i vaši odgovori na ove promene moraju biti dobro promišljeni, ali krajnje brzi. Ne plašite se da koristite savete drugih ili da tražite pomoć onih koji su na položaju. Takav savet ili pomoć mogu biti neprocenjivi u razrešenju teškoća i problema.

46 Šeng, Uspon
Gore: KUN- zemlja, žena
Dole: SUN- vetar, drvo

Uspon. Najveći uspeh. Poseta velikom čoveku oslobađaod strepnje. Odlazak na jug donosi sreću.

Last Updated on Wednesday, 19 July 2017 08:16

Hits: 3297

Ji Djing Heksagram 24 Fu Povratak

24 FU PREKRETNICA, POVRATAK
“Ostavite staro, prihvatite novo” je korektno držanje prema onom sto se dešava ili će se desiti. Vreme je za promenu, za napuštanje starih navika, istrošenih emocija, ponašanja koje vas je odvelo na pogrešan put. Ne plašite se da se zaputite na nepoznatu teritoriju.

24 Fu Povratak
Gore: KUN - zemlja, žena
Dole: DŽEN - grom, pokret

Povratak. Uspeh. Odlasci i dolasci su bezbedni. Prijatelji dolaze - nema greške. Nakon sedam dana vraćaju se odakle su došli. Korisno je imati neki cilj.

Last Updated on Tuesday, 18 July 2017 13:45

Hits: 3829

Ji Djing Heksagram 54 Kuei Mei, Nevesta, snaha

54 KUEI MEI Nevesta, snaha
Budite taktični i dobro pazite da ne uvredite priajtelje, kolege i one s kojima ste u emotivnoj vezi. Budite oprezni. Zauzmite zadnje sedište. Ne gurajte se ni u poslu, ni u privatnom životu, neka vaše ponasanje bude prihvatljivo onima sa kojima se družite, ne radite ništa što bi vas moglo izložiti neprijatnoj kritici. Nije trenutak ni za kockanje, ni u doslovnom ni u metaforičnm smislu reči.

54 Guei me, Udavača
Gore: DŽEN- grom, pokret
Dole: DUEl- jezero, močvara

Udavača. Napredovanje donosi nesreću. Nijedan cilj nije povoljan.

Last Updated on Tuesday, 18 July 2017 05:52

Hits: 3117

Ji Djing Heksagram 60 Chieh Ograničenje

60 CHIEH OGRANIČENJE
Sada ste u životnom periodu za koji bi se ukratko moglo reći “ograničenje”. Morate prihvatiti činjenicu da ne možete imati sve sto želite, bez obzira na to koliko se borite. Za ovo postoje i pozitivni aspekti. Ponekad nam čini dobro da “stegnemo kaiševe”, i doslovno i kroz metaforu. Dok prihvatate i činite najbolje od neizbežnih zabrana koje nastaju iz prirode samog života, ne treba da trpite nikakve zabrane koje suprotno utiču na vaš emocionalni ili radni život. Vi ste na važnim prekretnicama i u životu i u odredjenoj situaciji ili problemu o kome pitate proročanstvo. Potrebno je da u potpunosti prihvatite ta neizbežna organičenja vaše slobode, trudeći se da umirite njihove efekte tako da postanu tolerantni, ali i trudeći se da prevazidjete one zabrane koje mogu biti prevazidjene.

60 Die, Ograničavanje
Gore: KAN- voda, ponor
Dole: DUEl- jezero, močvara

Ograničavanje. Uspeh. Surovo ograničavanje ne sme dugo da traje.

Last Updated on Sunday, 16 July 2017 06:14

Hits: 3881

Subcategories

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version