Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

KIGAKU

Ji Djing Heksagram 21 Shih Ho Prekraćivanje

21 SHIH HO PREKRAĆIVANJE
Ograničenje je ključni faktor u situaaciji u koju ste upleteni, u problemu sa kojim ste zaokupljeni. Nemate potpunu slobodu akcije i na stazi koja vodi prema vašem cilju ima prepreka. Te prepreke moraju biti uklonjene: morate poduzeti odlučujuću akciju, probiti barijere koje vas koče i krenuti napred u pravcu kojim želite da idete.

21 Ši ho, Glodanje
Gore LI - vatra, lepota
Dole: DŽEN - grom, pokret

Glodanje. Uspeh. Vreme je povoljno za učvršćivanje zakona.

Last Updated on Monday, 26 January 2015 06:00

Hits: 554

Ji Djing Heksagram 6 Sung Sukob

6 SUNG SUKOB
Pazite, ne donosite nikakve iznenadne i neopozive odluke; ne delujte bez razmišljanja. Vreme je za oprez. Zastanite i razmislite o svim faktorima u situaciji za koju se raspitujete. Pre svega, nemojte nepromišljeno da reagujte. Ni u kom slučaju ne upuštajte se u rizične poduhvate i “nemojte verovati u sreću”.

6 Sung Sukob
Gore: ĆIEN - nebo, muškarac
Dole: KAN - voda, ponor

Sukob. Iskrenost se suočava sa preprekama. Obazriv zastoj na pola puta donosi sreću, ali konačan ishod biće nepovoljan. Korisno je posetiti velikog čoveka, ali nije dobro preći veliku vodu.

Last Updated on Sunday, 25 January 2015 07:12

Hits: 276

Ji Djing Heksagram 20 Kuan Razmišljanje

20 KUAN RAZMIŠLJANJE
Ovo je vreme za razmišljanje. Pažljivo razmotrite vlastite misli, emocije, želje i moguće poteze. Ne donosite nagle odluke: razmotrite stvari u svim mogućim aspektima. 

20 Guan Razmatranje
Gore: SUN - vetar, drvo
Dole: KUN - zemlja, žena

Razmatranje. Obred je obavljen, ali žrtva nije prinesena. Iskrenost uliva poštovanje.

Last Updated on Friday, 23 January 2015 14:57

Hits: 667

Srećni dani za Januar 2015.

srecni dani za februar24.01. 仏滅 BUTSUMETSU BU ~ Dan Budine Smrti
Prema Japanskim verovanjima ovo je jedan od nejnesrećnijih dana u ciklusu koji bi trebalo provesti posvetivši se manje značajnim delatnostima. Izbegavajte da danas započinjete važne poslovne razgovore jer postoji opasnost da se oni ne okončaju kako planirate.

Last Updated on Friday, 23 January 2015 14:51

Hits: 123

Ji Djing Heksagram 2 K’un Poželjan

2 K’UN POŽELJAN 
Upornost i izdržljivost su devize ovog trenutka, posebno kada je reč o finansijskim i drugim praktičnim situacijama. Vaši napori će doneti uspeh na svim nivoima ako budete imali srca i ako se ne obeshrabrite. Ne opuštajte se, potreban vam je intenzivan i strpljiv napor. Ovaj heksagram, koji je nosilac snažne ženske energije, ponekad znači da će prefinjena i moguće misteriozna osoba pomoći u rešavanju problema.

2 Kun Uzvraćanje
Gore: KUN - zemlja, žena
Dole: KUN - zemlja, žena

Uzvraćanje. Najveći uspeh. Sve uspeva kroz istrajnost kobile: Ako pravi čovek pokuša da vodi, zalutaće. Ako prati, pronalazi vođu. Povoljno je zadobiti prijatelje na jugu i yapadu. Međutlm, prijatelji na severu i istoku biće izgubljeni. Mirna istrajnost na pravom putu donosi sreću.

Last Updated on Wednesday, 21 January 2015 20:04

Hits: 501

Ji Djing Heksagram 11 T’ai Mir

11 T’ai MIR
Ovo je najharmoničniji i najsretniji heksagram koji ima tradicionalno značenje da se "nebo sjedinjuje sa Zemljom" - drugim rečima, SREĆA je na putu i to bez mnogo napora. Posebno sretan heksgram kada se pojavljuje kao odgovor na pitanje o ljubavi, braku i seksualnim vezama. 

11 Tai Mir
Gore: KUN - zemlja, žena
Dole: ĆIEN - nebo, muškarac

Mir. Malo odlazi, veliko se približava. Sreća i uspeh.

Last Updated on Wednesday, 21 January 2015 20:03

Hits: 627

Ji Djing Heksagram 42 I Porast

42 I PORAST
“Vladati znači služiti” - jedan je od temeljnih aksioma mudraca koji su sastavili “I ching”. Trenutak je da vam ovo pravilo bude stalno na umu. Ako ste svesni potrebe da razmotrite zahteve drugih, možete se uspješno angažovati u hrabrim poduhvatima i kreirati značajnije promene u životu.

42 Ji / Dobitak
Gore: SUN - vetar, drvo
Dole: DŽEN- grom, pokret

Dobitak. Povoljno je imati određeni cilj i preći veliku vodu.

Last Updated on Wednesday, 21 January 2015 06:25

Hits: 332

Ji Djing Heksagram 55 Feng Izobilje

55 FENG IZOBILJE
Mnoštvo dobrih stvari u životu je odgovarajući simbol za vašu sadasnju situaciju ili situaciju u kojoj ćete biti. Ovo je vreme punoće, izobilja, sreće i uspeha. Medjutim, ovakva situacija ne može večno trajati, ali ne gubite vreme sada brinući se zbog onoga što se može desiti u budućnosti. Uživajte u sreći i uspehu. Budite srećni sada.

55 Feng Izobilje
Gore: DŽEN- grom, pokret
Dole: LI - vatra, lepota

Obilje. Uspeh. Kralj se približava obilju. Ne budite tužni. Budite kao sunce u podne.

Last Updated on Tuesday, 20 January 2015 06:09

Hits: 352

Ji Djing Heksagram 30 Li Vatra

30 LI VATRA
Kao i svi drugi, i vi ste podložni ograničenjima i nemate slobodu akcije. Neka od tih ograničenja dolaze iznutra – to su ograničenja koja nastaju iz prirode vašeg karaktera i mogućnosti. Druga su nametnuta i vode poreklo iz prirode društva u kome živite. Postoji smisao u kome jedino nalazite ličnu slobodu razumevanjem i prihvatanjem tih ograničenja. Morate se pomiriti sa svetom u kome živite i shvatiti da se sve ne može postići.

30 Li Vatra
Gore: LI - vatra, lepota
Dole: LI - vatra, lepota

Vatra. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu. Uspeh. Negovanje krava - sreća.

Last Updated on Saturday, 17 January 2015 19:05

Hits: 357

Subcategories

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version