Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

KIGAKU

Ji Djing Heksagram 1 Ch’ien Kreativna Snaga

1 CH’IEN KREATIVNA SNAGA
Vreme je da postignete uspeh idući napred. Budite hrabri, čak sebi dopustite da budete nepromišljeni. Moguće je da će jedna uticajna i energična osoba doneti razrešenje situacije ili problema koji vas interesuje, jer ovo je najsnažniji, najmuževniji od svih haksagrama.

1 Čien, Stvaranje
Gore: ĆIEN - nebo, muškarac
Dole: ĆIEN - nebo, muškarac

Najveći uspeh. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu.

Last Updated on Saturday, 25 February 2017 07:52

Hits: 4040

Japanski kalendar Srećnih dana FEBRUAR 2017.

srecni dani za februar

25.02. 大安 TAIAN TA ~ Dan Velikog Smirenja
Dan Prve Sreće [najsrećniji dan, prioritetan pri izboru]. Odličan je za početak posla, za put, selidbu, gradnju kuće, otvaranje radnje, jer je dan uspeha i prosperiteta. Sve što preduzimate ima izgleda da osigura uspeh i solidan razvoj. Japanski astrolozi savetuju da se brak započinje na ovaj dan, tada se održavaju proslave, venčanja, važne ceremonije.

Last Updated on Saturday, 25 February 2017 07:32

Hits: 139

Ji Djing Heksagram 23 Po Raspadanje

23 PO RASPADANJE
U ovom trenutku gotovo svaka namerna kreativnost samo će pogoršati stvari. Ne preduzimajte nikakve nove projekte ma koliko vam sigurni izgledali, a stare ne ubrzavajte. Ovo nije vreme za ekspanziju ili povećanje vaših obaveza, bilo da su finansijske, društvene ili emocionalne prirode. Možda ćete prolaziti kroz teškoće ili ćete ih sresti u situaciji koja vam je od velikog značaja. Suprotne faktore koji vas muče nemojte direktno napasti u ovom trenutku. Ostanite mirni i stvari će se popraviti bez intervencije sa vaše strane. 

23 Bo Odvajanje
Gore: GEN - planina, čvrstina
Dole: KUN - zemlja, žena

Odvajanje. Nema koristi od kretanja ni u jednom pravcu.

Last Updated on Friday, 24 February 2017 05:26

Hits: 2647

Ji Djing Heksagram 19 Lin Moralnost

19 LIN MORALNOST
Stvari počinju da se kreću: komešaju se i dobre i loše sile. Približavaju se i sreća i nesreća. Važno je da negativne sile budu zaustavljene pre nego što postanu suviše jake i zlokobne. Pustite sreći da ona preuzme kormilo. Pazite na nepovoljne uticaje i razvoje i uništite ih prije nego što zaista postanu moćni i opasni. 

19 Lin, Približavanje proleća
Gore: KUN - zemlja, žena
Dole: DUEl - jezero, močvara

Približavanje. Najveći uspeh. istrajnost na pravom putu donosi nagradu. U osmom mesecu - nesreća.

Last Updated on Thursday, 23 February 2017 05:32

Hits: 2675

Ji Djing Heksagram 64 Wei Chi Pre kraja

64 WEI CHI PRE KRAJA
Ako budete oprezni i fleksibilni vaši napori će biti nagradjeni. Ipak, upamtite da gazite po tankom ledu i da rizici mogu umanjiti vaše napore.

64 Vei Dji / Pre kraja
Gore: II - vatra, lepota
Dole: KAN- voda, ponor

Pre kraja. Uspeh. Pre nego što je sasvim prešla preko potoka, lisica je ukvasila rep. Ništa nije povoljno.

Last Updated on Tuesday, 21 February 2017 08:34

Hits: 3318

Ji Djing Heksagram 55 Feng Izobilje

55 FENG IZOBILJE
Mnoštvo dobrih stvari u životu je odgovarajući simbol za vašu sadasnju situaciju ili situaciju u kojoj ćete biti. Ovo je vreme punoće, izobilja, sreće i uspeha. Medjutim, ovakva situacija ne može večno trajati, ali ne gubite vreme sada brinući se zbog onoga što se može desiti u budućnosti. Uživajte u sreći i uspehu. Budite srećni sada.

55 Feng Izobilje
Gore: DŽEN- grom, pokret
Dole: LI - vatra, lepota

Obilje. Uspeh. Kralj se približava obilju. Ne budite tužni. Budite kao sunce u podne.

Last Updated on Monday, 20 February 2017 19:23

Hits: 2464

Ji Djing Heksagram 60 Chieh Ograničenje

60 CHIEH OGRANIČENJE
Sada ste u životnom periodu za koji bi se ukratko moglo reći “ograničenje”. Morate prihvatiti činjenicu da ne možete imati sve sto želite, bez obzira na to koliko se borite. Za ovo postoje i pozitivni aspekti. Ponekad nam čini dobro da “stegnemo kaiševe”, i doslovno i kroz metaforu. Dok prihvatate i činite najbolje od neizbežnih zabrana koje nastaju iz prirode samog života, ne treba da trpite nikakve zabrane koje suprotno utiču na vaš emocionalni ili radni život. Vi ste na važnim prekretnicama i u životu i u odredjenoj situaciji ili problemu o kome pitate proročanstvo. Potrebno je da u potpunosti prihvatite ta neizbežna organičenja vaše slobode, trudeći se da umirite njihove efekte tako da postanu tolerantni, ali i trudeći se da prevazidjete one zabrane koje mogu biti prevazidjene.

60 Die, Ograničavanje
Gore: KAN- voda, ponor
Dole: DUEl- jezero, močvara

Ograničavanje. Uspeh. Surovo ograničavanje ne sme dugo da traje.

Last Updated on Sunday, 19 February 2017 12:44

Hits: 3482

Ji Djing Heksagram 6 Sung Sukob

6 SUNG SUKOB
Pazite, ne donosite nikakve iznenadne i neopozive odluke; ne delujte bez razmišljanja. Vreme je za oprez. Zastanite i razmislite o svim faktorima u situaciji za koju se raspitujete. Pre svega, nemojte nepromišljeno da reagujte. Ni u kom slučaju ne upuštajte se u rizične poduhvate i “nemojte verovati u sreću”.

6 Sung Sukob
Gore: ĆIEN - nebo, muškarac
Dole: KAN - voda, ponor

Sukob. Iskrenost se suočava sa preprekama. Obazriv zastoj na pola puta donosi sreću, ali konačan ishod biće nepovoljan. Korisno je posetiti velikog čoveka, ali nije dobro preći veliku vodu.

Last Updated on Sunday, 19 February 2017 08:31

Hits: 2208

Ji Djing Heksagram 24 Fu Povratak

24 FU PREKRETNICA, POVRATAK
“Ostavite staro, prihvatite novo” je korektno držanje prema onom sto se dešava ili će se desiti. Vreme je za promenu, za napuštanje starih navika, istrošenih emocija, ponašanja koje vas je odvelo na pogrešan put. Ne plašite se da se zaputite na nepoznatu teritoriju.

24 Fu Povratak
Gore: KUN - zemlja, žena
Dole: DŽEN - grom, pokret

Povratak. Uspeh. Odlasci i dolasci su bezbedni. Prijatelji dolaze - nema greške. Nakon sedam dana vraćaju se odakle su došli. Korisno je imati neki cilj.

Last Updated on Friday, 17 February 2017 09:57

Hits: 3476

Subcategories

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version