Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

KIGAKU

Ji Djing Heksagram 18 Ku Podizanje iz pepela

18 KU PODIZANJE IZ PEPELA
Situacija o kojoj se raspitujete, ili problem zbog kojeg ste zabrinuti, veoma je zamršena, a teškoća nije slučajna već rezultat ljudske greške – nepravilnih odluka i nepromišljenih akcija. Ipak, čovek je u stanju da raščisti gužvu isto onako kao što je u stanju da je napravi. Šteta koja je učinjena može biti popravljena. Zadatak neće biti lak, ali promišljenje odluke i mudri potezi mogu popraviti situaciju i osigurati sretan završetak. 

18 Gu Ispravljanje
Gore: GEN - planina, čvrstina
Dole: SUN - vetar, drvo

Ispravljanje. Najveći uspeh. Korisno je preći veliku vodu. Tri dana pre početka; tri dana posle početka. 

Last Updated on Wednesday, 07 October 2015 11:48

Hits: 1159

Srećni dani za Oktobar 2015.

srecni dani za februar10.10. 大安 TAIAN TA ~ Dan Velikog Smirenja
Dan Prve Sreće [najsrećniji dan, prioritetan pri izboru]. Odličan je za početak posla, za put, selidbu, gradnju kuće, otvaranje radnje, jer je dan uspeha i prosperiteta. Sve što preduzimate ima izgleda da osigura uspeh i solidan razvoj. Japanski astrolozi savetuju da se brak započinje na ovaj dan, tada se održavaju proslave, venčanja, važne ceremonije.

Last Updated on Saturday, 10 October 2015 05:44

Hits: 582

Ji Djing Heksagram 26 Ta Ch’u Moć Velikog

Ji Djing heksagram 26 Ta Ch’u Moc Velikog26 TA CH’U POTENCIJALNA SNAGA
Ovo nije vreme za samoanalizu i povlačenje u sebe. Ne sedite u kući razmisljajući o svojim i tudjim brigama. Morate do izvesne mere biti suzdržani i u skladu s tim ići ćete dalje, oduševljeno se bacajuci u posao i društvene aktivnosti. Ako tako učinite, ne samo da će vas očekivati sreća nego ćete ostvariti ambicije koje vam trenutno izgledaju neostvarljive.

26 Da ču Moć velikog
Gore: GEN - planina, čvrstina
Dole: ĆIEN - nebo, muškarac

Moć velikog. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu. Ako se ne obeduje kod kuće - sreća. Korisno je preći veliku vodu.

Last Updated on Friday, 09 October 2015 06:09

Hits: 2028

Ji Djing Heksagram 43 Guai Odluka

43 GUAI ODLUKA
Sada je trenutak da budete odlučni, ne jurišajući u avanture. Sve vaše akcije morate bazirati na prilazu koji objedinjuje snagu i odlučnost sa dobrom voljom i prijateljstvom. Vaša se odluka mora pokazati kao mirna snaga, a ne kao odluka koja se manifestuje neprijatnim ponašanjem i neprijateljstvom prema drugima. Koncentrišite se na vlastito ponašanje, brišući greske i slabosti. Budite svesni njihovih intresa, kao i intresa za koje osećate da su važni.

43 Guai / Odlučnost
Gore: DUEl- jezero, močvara
Dole: ĆIEN - nebo, muškarac

Odlučnost. Kada se na kraljevom dvoru izdaje proglas, iskrenost u otkrivanju pravog stanja stvari je opasna. Kada se obraća narodu svog grada, vladar ne treba da ukazuje na oružje. Povoljno je imati određeni cilj.

Last Updated on Wednesday, 07 October 2015 11:35

Hits: 1555

Ji Djing Heksagram 46 Sheng Uspon

46 SHENG USPON
Sadašnja situacija zahteva brzu akciju i korišćenje svih vaših resursa za prilagodljivost. Okolnosti će se verovatno promeniti velikom brzinom i vaši odgovori na ove promene moraju biti dobro promišljeni, ali krajnje brzi. Ne plašite se da koristite savete drugih ili da tražite pomoć onih koji su na položaju. Takav savet ili pomoć mogu biti neprocenjivi u razrešenju teškoća i problema.

46 Šeng, Uspon
Gore: KUN- zemlja, žena
Dole: SUN- vetar, drvo

Uspon. Najveći uspeh. Poseta velikom čoveku oslobađaod strepnje. Odlazak na jug donosi sreću.

Last Updated on Wednesday, 07 October 2015 05:21

Hits: 1342

Ji Djing Heksagram 44 Kou Kontakt

44 KOU Kontakt
Ovo je trenutak kada ste posebno spremni da prihvatate savete i velika je verovatnoća da ćete dobiti savet koji neće biti dobar – ako ga usvojite, otrkićete da nije u vašem interesu. Oslonite se na vlastiti instikt. Budite ono što jeste.

44 Gou  Susret
Gore: ĆIEN - nebo, muškarac
Dole: SUN- vetar, drvo

Susret. Žena je moćna. Ne treba je ženiti.

Last Updated on Monday, 05 October 2015 11:53

Hits: 747

Ji Djing Heksagram 20 Kuan Promatranje

20 KUAN RAZMIŠLJANJE
Ovo je vreme za razmišljanje. Pažljivo razmotrite vlastite misli, emocije, želje i moguće poteze. Ne donosite nagle odluke: razmotrite stvari u svim mogućim aspektima. 

20 Guan Razmatranje
Gore: SUN - vetar, drvo
Dole: KUN - zemlja, žena

Razmatranje. Obred je obavljen, ali žrtva nije prinesena. Iskrenost uliva poštovanje.

Last Updated on Sunday, 04 October 2015 21:38

Hits: 1887

Ji Djing Heksagram 9 Hsiao Ch’u Maleno i lepo

9 HSIAO CH’U MALENO I LEPO
Nije povoljno vreme za postizanje većih uspeha. Ne preduzimajte više nego što trenutno možete da okončate. Borite se za male pobede, manje trijumfe, budite ljubazni, ubedljivi i odgovorite na želje i potrebe drugih. 

9 Sjao ču / Moć malog
Gore: SUN - vetar, drvo
Dole: ĆIEN - nebo, muškarac

Moć malog. Uspeh. Gusti oblaci približavaju se sa zapada, ali kiša još ne pada.

Last Updated on Saturday, 03 October 2015 21:46

Hits: 2231

Ji Djing Heksagram 2 K’un Poželjan

2 K’UN POŽELJAN 
Upornost i izdržljivost su devize ovog trenutka, posebno kada je reč o finansijskim i drugim praktičnim situacijama. Vaši napori će doneti uspeh na svim nivoima ako budete imali srca i ako se ne obeshrabrite. Ne opuštajte se, potreban vam je intenzivan i strpljiv napor. Ovaj heksagram, koji je nosilac snažne ženske energije, ponekad znači da će prefinjena i moguće misteriozna osoba pomoći u rešavanju problema.

2 Kun Uzvraćanje
Gore: KUN - zemlja, žena
Dole: KUN - zemlja, žena

Uzvraćanje. Najveći uspeh. Sve uspeva kroz istrajnost kobile: Ako pravi čovek pokuša da vodi, zalutaće. Ako prati, pronalazi vođu. Povoljno je zadobiti prijatelje na jugu i yapadu. Međutlm, prijatelji na severu i istoku biće izgubljeni. Mirna istrajnost na pravom putu donosi sreću.

Last Updated on Saturday, 03 October 2015 07:29

Hits: 1749

Subcategories

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version