Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

KIGAKU

Ji Djing Heksagram 4 Meng Neiskustvo

4 MENG MLADALAČKA LUDOST
Hrabra, čak tvrdoglava mlada osoba može postići uspjeh.. Proročanstvo I Chinga vam ne postavlja pitanje – vi ste onaj koji pita proročanstvo. I Ching odgovara na svako iskreno pitanje koje mu uputite. Ali ako postavljate uvek isto pitanje, proročanstvo će dati luckaste odgovore, koji ne pomažu. 

4 Meng/ Nezrelost
Gore: GEN - planina, čvrstina
Dole: KAN - voda, ponor

Nezrelost. Sreća. Ne tražim ja neobrazovanu mladež, ali ako oni mene potraže, pročitaću im i objasniti predskazanja. Ukoliko budu nametljivi i počnu da zapitkuju, neću im više ništa reći. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu.

Last Updated on Saturday, 23 May 2015 20:45

Hits: 844

Ji Djing Heksagram 16 Yu Svesnost

Ji Djing Heksagram 16 YU SVESNOST

16 YU SVESNOST
Ovo je najpovoljnije vrijeme da tražite pomoć od drugih. Ako pokušate da se bez pomoći drugih uhvatite u koštac s problemom ili situacijom za koju se raspitujete, rješenje neće biti povoljno. Ako, pak, dobijete potrebnu pomoć, važno je da osigurate da nema nesporazuma, da drugi u potpunosti procijene realnost situacije i shvate vaš stav.

16 Ji Spokoj
Gore: DŽEN – grom, pokret
Dole: KUN – zemlja, žena

Spokoj donosi korist onima koji izgrađuju zemlju i upravljaju vojskom.

Last Updated on Saturday, 23 May 2015 06:30

Hits: 683

Srećni dani za Maj 2015.

srecni dani za februar24.05. 仏滅 BUTSUMETSU BU ~ Dan Budine Smrti
Prema Japanskim verovanjima ovo je jedan od nejnesrećnijih dana u ciklusu koji bi trebalo provesti posvetivši se manje značajnim delatnostima. Izbegavajte da danas započinjete važne poslovne razgovore jer postoji opasnost da se oni ne okončaju kako planirate.

Last Updated on Saturday, 23 May 2015 20:09

Hits: 637

Ji Djing Heksagram 1 Ch’ien Kreativna Snaga

1 CH’IEN KREATIVNA SNAGA
Vreme je da postignete uspeh idući napred. Budite hrabri, čak sebi dopustite da budete nepromišljeni. Moguće je da će jedna uticajna i energična osoba doneti razrešenje situacije ili problema koji vas interesuje, jer ovo je najsnažniji, najmuževniji od svih haksagrama.

1 Čien, Stvaranje
Gore: ĆIEN - nebo, muškarac
Dole: ĆIEN - nebo, muškarac

Najveći uspeh. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu.

Last Updated on Friday, 22 May 2015 04:46

Hits: 1020

Ji Djing Heksagram 31 Hsien, Privlačenje

31 HSIEN PODSTICAJ
Uživate ili ćete uživati u mnogim prijatnim doživljajima. Zadovoljite se ovim ali ne dozvolite sebi da vas uzbudenje opije. Zadržite unutrašnji mir, saslušajte savet onih koje znate i kojima verujete: nastojte da vam misli budu jasne i um nepomućen. 

31 Sjen, Privlačenje (Podsticaj)
Gore: DUEl - jezero, močvara
Dole: GEN - planina, čvrstina

Privlačenje. Uspeh. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu. Ženidba donosi sreću.

Last Updated on Thursday, 21 May 2015 04:44

Hits: 884

Ji Djing Heksagram 62 Hsiao Kuo Pobeda nejakog

62 HSIAO KUO POBEDA NEJAKOG
Trenutak je da se ponašate sa izuzetnom korektnošću, dobro pazeći na sve veće i manje konvencije u društvu u kom živite. Koncentrišite se na male stvari i izbegavajuci sitničavost. Nije pravi trenutak da odlučujete o velikim promenama u vašem načinu života ili da rešavate veće probleme ili da se upuštate u ambicioizne poduhvate.

62 Sjao guo Nadmoć malog
Gore: DŽEN- grom, pokret 
Dole: GEN- planina, čvrstina

Nadmoć malog. Uspeh. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu. Vreme je pogodno za male stvari, ali ne i za velike. Ptica u letu pokazuje nam da je bolje ostati nisko nego stremiti previsoko. Velika sreća.

Last Updated on Wednesday, 20 May 2015 05:05

Hits: 656

Ji Djing Heksagram 35 Chin, Napredak

35 CHIN NAPREDAK
Imate znatan uticaj na aktuelni dogadjaj. Nemojte dopustiti sebi da pokvarite taj uticaj koristeći ga samo u svoju korist. Ako koristite svoj uticaj i za svoje dobro i za dobro onih koji žele da vam pomognu, otkrićete da ćete još više vladati situacijom.

35 Djin, Napredak
Gore: LI - vatra, lepota 
Dole: KUN - zemlja, žena

Napredak. Moćan Princ dobija mnogo konja u znak počasti i Kralj ga prima tri puta u toku jednog dana.

Last Updated on Tuesday, 19 May 2015 00:29

Hits: 814

Ji Djing Heksagram 10 Lu Etika, moral

10 LU ETIKA MORAL
Sadašnja situacija nije laka i suočeni ste sa mnogim problemima i sa onim što vam se ponekad čini kao teškoća koja se ne može prevazići. Ipak, ako ste hrabri i preduzimljivi sve teškoće će biti prevazidjene i uspeh postignut.  

10 Li / Nastupanje
Gore: TIEN - nebo, muškarac
Dole: DUEl - jezero, močvara

Iako stupa na rep tigra, tigar ga ne ujeda. Uspeh.

Last Updated on Monday, 18 May 2015 05:10

Hits: 667

Ji Djing Heksagram 39 Chien Prepreka

39 CHIEN PREPREKA
U ovom trenutku suviše prepreka da biste mogli da idete dalje putem kojim želite. Ne bi bilo dobro za vas da se gurate napred. Treba da se povučete u nadi da ćete napredovati u budućnosti i da izbegavate sve direktne konfrontacije. Vaša snaga neće biti dovoljna da se prevazidju teškoće koje vam koče napredak. Tražite pomoć od prijatelja i onih koji su raspoloženi prema vama. Situacija je slična onoj prikazanoj u heksagramu 33 i bilo bi dobro da pročitate tumačenje i tog heksagrama.

39 Đien Prepreka
Gore: KAN - voda, ponor
Dole: GEN - planina, čvrstina

Prepreka. Jug i zapad su povoljni, sever i istok nisu. Korisno je videti velikog čoveka. Istrajnost na pravom putu donosi sreću.

Last Updated on Sunday, 17 May 2015 05:39

Hits: 566

Subcategories

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version